SUPER IDEJA!


Vas čaka rojstnodnevna zabava, obletnica, božično-novoletno obdarovanje ali slavje ob koncu dela  in vi se še vedno sprašujete, kaj podariti?


Imamo odlično rešitev za vas. ✅


PODARITE DARILNI BON ZA ENKRATNO DOŽIVETJE V DRUŽBI IZKUŠENIH JADRALCEV NA 19,45 M DOLGI TEKMOVALNI JADRNICI TIPA »VOR 60«⛵⚓


Darilni bon velja za eno osebo za nastop na enodnevni regati v S. Jadranu – spomladi 2024.


Primerna starost prejemnika BONA : 16 -75 let


Vrednost bona : 500€


Dodatne informacije o BONU in jadrnici na info@cleansport.si.
Pridružite se posadki CleanSport na Maxi regati!Koledar Maxi regat 2024 bo v kratkem na voljo!

Lahko pa si že sedaj okvirno rezervirate jadrnico s posadko za vašo izbrano družbo! Primerno za manjše skupine - kolektive ali zasebne družbe. Število razpoložljivih mest na posamezni regat je omejeno.


Za več informacij smo dosegljivi na 040 24 24 24 ali na External link opens in new tab or windowinfo@cleansport.si.

Kaj je dobro vedeti:

1. Regate imajo različno stopnjo jadralske in kondicijske zahtevnosti. Večdnevne offshore regate so višji rang glede na zahtevnost. Gre za pravo mešanico adrenalina in avanture z minimalno dozo spanja na ležiščih, ki so primerna konstrukciji športne jadrnice. Konstantna akcija in zbranost terjajo več kondicijske pripravljenosti. Po drugi strani pa so enodnevne inshore regate v vseh teh spektrih manj zahtevne.


2. Regatne izkušnje udeležencev so zaželene, niso pa obvezne. Pred vsako regato se izvede trening z inštrukcijami, da se oblikuje ekipa in postane čim bolje uigrana, homogena.


3. Pred vsako regato vam posredujemo vse potrebne informacije glede priporočljive osebne opreme, vam posredujemo jedilni program (v kolikor je regata večdnevna) in ostale napotke glede koordinacije.